Πολιτική

Στενός συνεργάτης Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ψευδή τα όσα ειπώθηκαν για τον αστυνομικό

Στενός συνεργάτης Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ψευδή τα όσα ειπώθηκαν για τον αστυνομικό

Απάντηση για όσα έχουν ακουστεί για τον αστυνομικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου που εισήχθη σε νοσοκομείο δίνει σήμερα στενός συνεργάτης της πρώην προέδρου της Βουλής. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «κανένας αστυνομικός δεν εκλήθη να αποτρέψει παράδοση γραφείου ούτε είχε οποιαδήποτε τηλεφωνική επαφή με την τ. Πρόεδρο της Βουλής. Κανένας αστυνομικός δεν υπέστη νευρικό κλονισμό και όλες οι σχετικές «σπαρταριστές» λεπτομέρειες που αναπαράγονται με πιπεράτα σχόλια αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Έτσι στήνονται τα βενζινάδικα

Ως επιστημονικός συνεργάτης της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου και έχοντας άμεση γνώση των γεγονότων που με κανιβαλικό τρόπο παρασκευάζονται και αναμεταδίδονται το τελευταίο διήμερο, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω τα τερατώδη ψεύδη που έχουν αναπαραχθεί και να ζητήσω την αποκατάσταση της αλήθειας:
 
ΨΕΜΑ 1ο:
«Αστυνομικός της φρουράς της κας Κωνσταντοπούλου νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό, διότι κλήθηκε να αποτρέψει την παράδοση του γραφείου της και δεν άντεξε στις τηλεφωνικές πιέσεις της ιδίας»
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Κανένας αστυνομικός δεν εκλήθη να αποτρέψει παράδοση γραφείου ούτε είχε οποιαδήποτε τηλεφωνική επαφή με την τ. Πρόεδρο της Βουλής. Κανένας αστυνομικός δεν υπέστη νευρικό κλονισμό και όλες οι σχετικές «σπαρταριστές» λεπτομέρειες που αναπαράγονται με πιπεράτα σχόλια αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας. Η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, που αντιμετώπισε άλλης φύσεως πρόβλημα υγείας, ουδεμία σχέση έχει με τα ιστορούμενα και αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο ενός εργαζομένου, τον οποίο θα έπρεπε να έχει προστατεύσει η Υπηρεσία στην οποία ανήκει, δηλαδή η Φρουρά της Βουλής. Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της Βουλής είναι τόσο προσηλωμένοι στο να ενθαρρύνουν ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα για την τέως Πρόεδρο της Βουλής, ώστε δεν ενδιαφέρονται εάν αυτά τα ψεύδη και οι συκοφαντίες βλάπτουν έναν απλό εργαζόμενο.
 
ΨΕΜΑ 2ο:
«Η Πρόεδρος της Βουλής αρνείται να παραδώσει τα γραφεία που η ίδια έχει παραδώσει στον εαυτό της»
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Η κα Κωνσταντοπούλου έχει υπάρξει η μόνη Πρόεδρος της Βουλής που δεν διέθεσε στον εαυτό της γραφεία ούτε ζήτησε να της διατεθούν. Επιπλέον, είναι η μόνη Πρόεδρος της Βουλής στην οποία εν τοις πράγμασι δεν διατέθηκαν ποτέ γραφεία, αφού το μοναδικό γραφείο το οποίο μπόρεσε για λίγες εβδομάδες να χρησιμοποιήσει (705) είναι κλειδωμένο από τις υπηρεσίες της Βουλής από τις 14/12/2015, οπότε και άλλαξαν κρυφά τις κλειδαριές τα ξημερώματα με εντολή του σημερινού Προέδρου. Στο γραφείο αυτό παραμένουν έκτοτε κλειδωμένα τα προσωπικά αντικείμενα και αρχεία τόσο της τ. Προέδρου όσο και ημών των συνεργατών της.
 
ΨΕΜΑ 3ο:
«Συνεργάτης της Προέδρου της Βουλής ταμπουρώθηκε στα γραφεία της Επιτροπής/ της τ. Προέδρου και αρνείτο να απομακρυνθεί, έφυγε δε αργά το βράδυ υπό την απειλή μηνύσεων»
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Από τις 14-12-2015 τα προσωπικά αρχεία και αντικείμενα των μελών της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους παρέμεναν κλειδωμένα στα γραφεία που είχαν διατεθεί στην Επιτροπή και τα οποία αφαιρέθηκαν από τον σημερινό Πρόεδρο. Η διαδικασία παράδοσης των γραφείων ξεκίνησε με πρωτοβουλία της τ. Προέδρου και μελών της Επιτροπής, που υπέβαλαν έγγραφο για να ξεκινήσει η παράδοση την 1-12-2015 και η παράδοση ξεκίνησε μόλις την Τετάρτη 9-12-2015. Ωστόσο, αντί της ομαλής ολοκλήρωσης, ο σημερινός Πρόεδρος και οι υφιστάμενες υπηρεσίες προτίμησαν να παραβιάσουν και να αλλάξουν κρυφά τις κλειδαριές, το ξημέρωμα της 14-12-2015, και να κλειδώσουν εντός των γραφείων τα ευρισκόμενα εκεί προσωπικά αρχεία και αντικείμενα των μελών της Επιτροπής.
 
Και ενώ από τις 15-12-2015 έχει προσφερθεί ο κ. Γιάννης Μαύρος να φιλοξενήσει άνευ ανταλλάγματος την Επιτροπή στα γραφεία του πατέρα του, Γεωργίου Μαύρου, οι υπηρεσίες της Βουλής αρνούνται την παράδοση των αρχείων και αντικειμένων των μελών της Επιτροπής, παρά τα έγγραφα που έχουν σταλεί κατ’ επανάληψη, τις νομικές ενέργειες που έχουν γίνει και τα πλείστα διαβήματα.
 
Στις 24-2-2016 διαπιστώθηκε ότι χωρίς ειδοποίηση ή συναίνεση των μελών της Επιτροπής, τα γραφεία ξεκλειδώθηκαν και αφαιρέθηκαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα και αρχεία των μελών τους, από άγνωστα πρόσωπα, με εντολή Προέδρου της Βουλής. Ως εξουσιοδοτημένος από το Προεδρείο της Επιτροπής για την παραλαβή των αντικειμένων και αρχείων των μελών της, ζήτησα εξηγήσεις τις οποίες δεν έλαβα, ζήτησα να παραλάβω τα αντικείμενα και αρχεία των μελών της Επιτροπής, αλλά δεν μου παραδόθηκαν και ζήτησα να ενημερωθώ για το ποιος προέβη στις παράνομες αυτές πράξεις, αλλά δεν ενημερώθηκα.
 
Αντ’ αυτού, έγινα επανειλημμένα αποδέκτης απειλών και απόπειρας εκφοβισμού, ενώ «τιμωρήθηκα» και με την διοχέτευση των συκοφαντικών διαρροών που αναπαρήχθησαν.
 
Αντιλαμβάνομαι ότι ο επικοινωνιακός αυτός ορυμαγδός κατέκλυσε τη δημοσιότητα την ίδια ώρα που στη Βουλή περνούσε η δημιουργία 33 νέων θέσεων Γραμματέων Υπουργείων.
 
Αντιλαμβάνομαι ότι μέσω αυτής της λάσπης επιχειρείται να πληγεί ο ένας άνθρωπος που στάθηκε και στέκεται συνεπής σε όσα υπηρέτησε.
 
Αντιλαμβάνομαι ότι μέσω αυτής της λάσπης επιχειρείται να πληγεί και να εξαφανισθεί και το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, που υπηρέτησε γνήσια τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
 
Αντιλαμβάνομαι ότι μέσα από την επίθεση σε εμάς, τους συνεργάτες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, επιχειρείται να πληγεί όποιος αρνείται να υποκύψει και αντιστέκεται και όποιος στέκεται στο πλευρό του.
 
Ως απλός πολίτης αλλά και ως σκεπτόμενος άνθρωπος που πιστεύει στην Δημοκρατία διαβεβαιώνω εκείνους που μεθοδεύουν αυτές τις άθλιες επιθέσεις ότι θα συνεχίσω να συνδράμω και να συμπαρίσταμαι τόσο στο έργο της Επιτροπής Αλήθειας όσο και στο έργο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
 
Και δεν είμαι ο μόνος ούτε θα μείνω σιωπηλός.
 
Κώστας Ζηκογιάννης
Δικηγόρος
Επιστημονικός Συνεργάτης της
τ. Προέδρου της Βουλής
Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πηγή: protothema.gr

Προσθέστε σχόλιο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML:

Πολιτική

Περισσότερα από Πολιτική

Maximou

Πόλεμος Μαξίμου – «Βήματος» με οσμή διαπλοκής

Συντακτική Ομάδα27 Φεβρουαρίου 2016
leventiss

Λεβέντης: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρελοί (video)

Συντακτική Ομάδα27 Φεβρουαρίου 2016
tsiprasvoyli

Μπροστά η Ν.Δ. από 4,3% ως 6,5% σε 2 νέες δημοσκοπήσεις

Συντακτική Ομάδα27 Φεβρουαρίου 2016
stathakissintaxeis

Η Κομισιόν ζητά εξηγήσεις από τον Γιώργο Σταθάκη

Συντακτική Ομάδα27 Φεβρουαρίου 2016
TSIPRAS-KAMMENOS

Επιβεβαιώθηκε -από τον Καμμένο- η τουρκική άρνηση στο αεροπλάνο με τον Τσίπρα

Συντακτική Ομάδα26 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
AYSTRIAKH-YPES

Κυβερνητικό «όχι» σε επίσκεψη της Αυστριακής υπουργού Εσωτερικών στην Αθήνα

Συντακτική Ομάδα26 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
MHTSOTAKIS-KYRIAKOS

Σενάρια εκλογών και μέσα στον Απρίλιο «βλέπει» η ΝΔ

Συντακτική Ομάδα26 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
ZOH

Νέα επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα και Παππά

Συντακτική Ομάδα25 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
KOTZIAS

Στην Αθήνα για διαβουλεύσεις η Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία

Συντακτική Ομάδα25 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
AGROTES

Συνάντηση Τσίπρα με τους αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας

Συντακτική Ομάδα25 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
tsipras

Συμβούλιο αρχηγών για το προσφυγικό πριν από τη Σύνοδο Κορυφής

Συντακτική Ομάδα25 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
VERNARDAKIS

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση στη δημόσια διοίκηση

Συντακτική Ομάδα25 Φεβρουαρίου 2016
Διαβάστε περισσότερα
Εφημεριδάκι